Lead Fiori Consultant

Fiori is enorm belangrijk en zal alleen nog maar belangrijker gaan worden. Dat zien we nu al gebeuren. En juist daarom hebben we een ambitieus team van SAP ontwikkelaars die dolgraag met jou aan de slag willen om het verschil te kunnen maken bij onze klanten. Lead the way!

Wat ga je doen?

Jij gaat Fiori nóg nadrukkelijker op de kaart zetten. Zowel binnen Partners in Technology als bij klanten waar we voor werken. De mogelijkheden hier zijn eindeloos; we hebben namelijk al een fors aantal klanten die hier gebruik van (willen) maken en diverse consultants die hiermee op dit moment te maken hebben. De potentie is daarmee ongekend groot.

Je gaat klanttrajecten begeleiden waar de technologie nog gekozen moet worden. En dat betekent dat je, naast Fiori, ook in aanraking kunt gaan komen met Outsystems en Mendix. Natuurlijk vinden we het fijn als je hier 'ook kaas van gegeten hebt'. Hoe dan ook, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Belangrijk is dat jij dé sparringpartner voor onze klanten en onze mensen bent wanneer het aankomt op apps die zowel SAP als non-SAP zijn. En dat je goed in staat bent om ze te adviseren over ontwikkel- en architectuurprincipes. Een hele logische opdracht zou daarom kunnen zijn dat je een Fiori-strategie gaat ontwikkelen voor een klant waar je de komende jaren samen met onze SAP consultants ook invulling aan gaat geven.

Wat neem je mee?

Kennis en ervaring is belangrijk, maar je persoonlijkheid en drijfveren vinden wij nog belangrijker. En we vinden het dan ook belangrijk dat je, naast basiskennis- en ervaring op het gebied van Fiori en SAPUI5 en eventueel ook Outsystems en Mendix, vooral beschikt over een hele gezonde drive om continu naar een hoger niveau te willen gaan.

Onze mensen zitten wat techniek betreft op een heel hoog niveau en we verwachten dan ook dat jij minimaal uit hetzelfde hout gesneden bent. Je hoeft wat ons betreft niet perse uit de consultancy te komen. We vinden het vooral belangrijk dat je over een flexibele instelling beschikt en vooral heel klantgericht bent. Je communicatieve eigenschappen zijn van een gezond hoog niveau en je bent goed in staat om mensen te overtuigen en te mobiliseren.

Wat mag je van ons verwachten?

Ten eerste: we werken alleen maar met onze eigen eindklanten. We doen onze eigen projecten die vaak door onze architecten worden gerealiseerd. Daarmee staan we zelf aan het roer en deze mogelijkheid wordt jouw ook geboden. Verder hechten we veel waarde aan de balans werk/privé. Zo hebben we bijvoorbeeld met al onze klanten afgesproken dat 40% van onze werkzaamheden eigenlijk altijd remote uitgevoerd kunnen worden. Op die manier ben je flexibel om in ieder geval twee dagen in de week thuis te kunnen werken.

Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn verder uitstekend. Natuurlijk kennen we een prima salaris en een mooie bonusregeling, maar het allerbelangrijkste wat we onze mensen geven is waardering.

We werken met een moderne autoregeling waarbij je ook een elektrische auto kunt leasen. Verder vergoeden we de helft van je sportabonnement, mag je op onze kosten deelnemen aan een lifestyle programma en is er de onbeperkte mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Tot slot ga je samenwerken in een team van gelijkgestemden: allemaal techneuten die op het allerhoogste niveau willen werken. Een team met een ongekend sterke cultuur waar sommige bedrijven best jaloers op zouden kunnen zijn. We werken hard, maar maken ook net zo hard plezier met elkaar.

Interesse!?

Interesse in deze rol? Vul dan je gegevens hieronder in. Wij nemen dan contact met je op. Wil je liever eerst nog wat vragen stellen? Neem dan contact met ons op via het algemene nummer (024-3601546) en vraag naar Chris Tegelaar (Commercial Director).

Direct solliciteren

Meet the experts

Remy
Senior Consultant SAP Solution Manager

Ik ben dé SAP Solution Manager Expert. Net als SAP Solution Manager verbind ik IT en business met elkaar. Vanwege mijn SAP Basis achtergrond, functionele kennis en gedegen SAP CRM kennis, ben ik zeer goed in staat om SAP Solution Manager optimaal te laten aansluiten bij de wensen van zowel IT als business. En daarbij voorzie ik mijn gesprekspartners altijd van de juiste adviezen.

Mijn expertisegebieden:

 • ITSM & Change Control Management
 • Process Management
 • Application Operations
Ron
Senior Integratie Consultant

Door mijn bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond en mijn ruime ervaring met complexe (SAP) landschappen plaats ik vragen met betrekking tot integratie in een bredere context. Ik kijk graag verder dan interfaces die gebouwd moet worden. Ik richt me op het volledige applicatie- en integratielandschap waarbij ik een toekomstgerichte oplossing op kan zetten!

Mijn expertisegebieden:

 • Integratie architectuur
 • SAP PI/PO (Process Orchestration)
 • SAP BPM
Mark
Senior Security & Autorisatie Consultant

Als SAP Security & Autorisatie expert focus ik mij met name op het verbeteren van autorisatieconcepten in bedrijfsprocessen. Veel bedrijven worstelen met vraagstukken op het gebied van functiescheiding. Ik adviseer en help ze hierbij, waarbij ik zowel focus op de technische- als de procesmatige oplossing en mitigerende maatregelen. Ik zorg ervoor dat SAP gebruikers geen zorgen meer hebben op dit vlak.

 Mijn expertisegebieden:

 • Optimalisatie auditing
 • Matchen autorisatieconcept op bedrijfsvoering
 • SAP Basis Security & SAP Router
Rob
Senior Enterprise Architect

Door mijn lange gecombineerde ervaring, initieel bij een multinational en later bij een groot consultancy bedrijf, ben ik bekend met de vraag- en aanbodzijde van het consultancy vak. Daarin kan ik kritisch kijken naar de gevraagde oplossing vanuit de bedrijfsprocessen en deze plotten op de technische mogelijkheden. Daarbij houd ik altijd de bedrijfs- en architectuurprincipes in het oog.

Mijn expertisegebieden:

 • Solution architect
 • Integratie processen
 • Roadmaps & visie
Arno Ter Horst
Senior SAP Developer

Op zoek naar dynamische en herbruikbare ABAP oplossingen? Daar help ik je bij. Want ik zorg voor een gunstige eindoplossing en denk ik functioneel met je mee. Daarnaast ben ik bekend met EFRM, DMEE, SAPUI5, BSP en ben ik ook PI Developer. Tot slot ben ik ook Scrum Master en goed inzetbaar binnen Agile teams.

Mijn expertisegebieden:

 • ABAP OO
 • ABAP on HANA
 • Interfacing
 • Adobe interactive forms