SAPUI5 Developer

Wat ga je doen?

Als SAPUI5 developer ga jij onze klanten op locatie verder helpen om hun dromen op het gebied van User Experience te realiseren. En dat doe je door zijn processen eerst goed in kaart te brengen waarbij je mogelijke knelpunten om kan zetten in verbeterprocessen. Samen met ons team van developers helpen jullie de klant om alle requirements helder te krijgen. Jullie doorlopen samen alle fases van discover tot design waarbij jullie de principes van Design Thinking toepassen. En dan? Bouwen maar!

Wat neem je mee?

Je loopt al een tijdje mee binnen de SAP wereld. Je hebt al wat ervaring in ABAP opgedaan, maar je voelt je sterker aangetrokken tot de nieuwe technieken. Wellicht dat je al eens hebt gewerkt aan een prototype in Build of zelfs al een echte applicatie live gebracht. Hoe dan ook wil je hier alles over weten! 

Je hebt, bij voorkeur, ervaring met:

  • HTML5, CSS, JavaScript en JQuery
  • SAP Fiori, SAPUI5
  • SAP Web IDE
  • SAP Netweaver Gateway
  • SAP ABAP
  • SAP S/4HANA
  • Design Thinking 
  • User Experience 

Tot slot ben je vooral een fijne consultant om mee te werken. Niet alleen voor klanten, maar ook voor je collega SAPUI5 developers met wie je samen in het innovatieteam zit. Je vindt het gaaf om samen mooie dingen te ontwikkelen en om van elkaar te leren waarbij je elkaar scherp houdt. 

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een prima salaris en een stevig pakket van secundaire voorwaarden mag je van ons vooral verwachten dat je iedere dag weer met plezier naar je werk gaat. Samen met een leuk team van zeer gemotiveerde collega’s die de techniek van SAP net zo belangrijk vinden als jij. Je komt terecht in een professionele organisatie waarin erg veel ruimte is voor jou als mens en waarin we vaak samen leuke dingen ondernemen.

Wij zorgen ervoor dat je uitdagende opdrachten krijgt bij mooie klanten. Klanten die het leuk vinden als consultants van PiT over de vloer komen. We zorgen ervoor dat je alle ontwikkeling van ons krijgt die je nodig hebt om goed je werk te kunnen doen. Zo ga je soms naar TechEd in Barcelona of UI5con in Frankfurt. Op die manier blijf je altijd bij. En bezorg je onze klanten een glimlach. 

Soliciteer direct