Senior SAP Basis Consultant

Wat ga je doen?

Als senior SAP basis consultant ga je direct bij één van onze SAP in Service klanten aan de slag! Hierbij adviseer en begeleid je de klant over complexe vraagstukken, concepten en oplossingen voor haar SAP systemen. Je werkt nauw samen met je andere collega’s die op hun expertisegebied werkzaam zijn bij de klant. Samen vormen jullie een multidisciplinair team waarmee jullie hét ideale verlengstuk zijn van zijn eigen organisatie.

Wat neem je mee?

Je hebt meerjarige ervaring als senior basis consultant. Daarnaast ben je vertrouwd met de allernieuwste technologieën als SAP solution manager en BPM en heb je ervaring met advanced SAP systeem beheer, SAP Upgrade en installatie projecten en SAP System Landschap transitie trajecten.

  • Gedegen ervaring met SAP technologie;
  • Kennis en ervaring met implementaties, installaties, upgrades, migraties en conversies;
  • Kennis en ervaring met transport- en databasemanagement, consolidatie, autorisaties, documentstromen etc.;
  • Kennis en ervaring met nieuwe technologieën SAP solution manager en BPM;
  • Kennis en ervaring met monitoring, bij voorkeur vanuit SAP solution manager;
  • Kennis van SAP Netweaver, HANA en traditionele RDBMS;
  • Kennis van Operating systemen zoals Linux en Microsoft;
  • SAP associate certificering is een pré, bij voorkeur in OS/DB migraties of HANA;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Verder beschik je over organisatievermogen, acteer je als teamspeler en heb je een flexibele, inventieve en communicatieve persoonlijkheid.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een goed salaris en een prima pakket van secundaire voorwaarden mag je van ons vooral verwachten dat je iedere dag weer met plezier naar je werk gaat. Samen met een leuk team van zeer gemotiveerde collega’s die de techniek van SAP net zo belangrijk vinden als jij. Je komt terecht in een professionele organisatie waarin erg veel ruimte is voor jou als mens en waarin we vaak samen leuke dingen ondernemen. Wij zorgen ervoor dat je uitdagende opdrachten krijgt bij mooie klanten. Klanten die het leuk vinden als consultants van PiT over de vloer komen. We zorgen ervoor dat je alle ontwikkeling van ons krijgt die je nodig hebt om goed je werk te kunnen doen. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

Solliciteer direct