Senior Integratie Architect

Wat ga je doen?

Welkom in het team van SAP architecten. Als Senior Integratie Architect kom jij dit team namelijk versterken. Er is al een Senior Integratie Architect die jij gaat helpen bij het bouwen aan onze strategie m.b.t. Integratie en bij het uitvoeren van architectuuropdrachten bij onze klanten. Deze komen namelijk steeds vaker met complexe vraagstukken op het gebied van Integratiearchitectuur.

Je analyseert complete SAP en non-SAP landschappen en je verdiept je in de bedrijfsprocessen van de organisatie. Je brengt samenhang aan en je zorgt voor inzicht. Dit doe je door bijvoorbeeld modellen toe te passen zoals ISA-M (Integration Solution Advisory Methodology). Vaak zien we dat er dan ook zaken veranderd of juist gebouwd moeten worden. Dit proces van 'aan de knoppen zitten', mag je zelf doen, maar je mag het ook uitbesteden naar één van onze vier Integratie Consultants. Samen werken jullie als zelfsturend team waarbij je altijd op de ondersteuning van onze Technical Director mag rekenen.

Wat neem je mee?

Je bent een ervaren SAP Consultant die eigenlijk toe is aan een verbreding van zijn horizon of juist een stap omhoog. Het liefste heb je een aantal jaar ervaring op gedaan als SAP PI/PO Consultant en ben je al in aanraking gekomen met CPI of non-SAP integratieoplossingen. Hoe dan ook beschik je over voldoende ervaring om klanten te kunnen adviseren.

De projecten waar je ervaring mee hebt zijn met name B2B en EAI georiënteerd waarbij je kennis hebt opgedaan van SAP SLT, HCI en architectuur standaarden zoals TOGAF. Het is voor ons een pré als je jouw SAP certificering (SAP PI/PO Netweaver 7.3 of hoger) hebt en het zou helemaal mooi zijn als je ervaring hebt met full-cycle SAP implementaties.

Tot slot ben je een communicatief sterke sparringpartner. Je bent goed in het stellen van de juiste vraag en bent ook goed in het overbrengen van boodschappen op verschillende manieren. Zo besef jij je dat een techneut een andere uitleg wil hebben dan een IT Manager, BPO of CIO.

Wat mag je van ons verwachten?

Ten eerste: we werken alleen maar met eigen eindklanten. We doen onze eigen projecten die vaak door onze architecten worden gerealiseerd. Daarmee staan we zelf aan het roer en deze mogelijkheid wordt jouw ook geboden. Verder hechten we veel waarde aan de balans werk/privé. Zo hebben we bijvoorbeeld met al onze klanten afgesproken dat 40% van onze werkzaamheden eigenlijk altijd remote uitgevoerd kunnen worden. Op die manier heb je in ieder geval altijd twee dagen per week dat je vanuit huis kunt werken.

Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn verder uitstekend. Natuurlijk kennen we een prima salaris en een mooie bonusregeling, maar het allerbelangrijkste wat we onze mensen geven is waardering.

We werken met een moderne autoregeling waarbij je ook een elektrische auto kunt leasen. Verder vergoeden we de helft van je sportabonnement, mag je op onze kosten deelnemen aan een lifestyle programma en is er de onbeperkte mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Tot slot ga je samenwerken in een team van gelijkgestemden: allemaal techneuten die op het allerhoogste niveau willen werken. Een team met een ongekend sterke cultuur waar sommige bedrijven best jaloers op zouden kunnen zijn. We werken hard, maar maken ook net zoveel plezier met elkaar.

Interesse?!

Heb je interesse in deze rol bij ons? Vul dan je gegevens hieronder in. Wil je liever eerst nog wat vragen stellen? Neem dan gerust contact met ons op via het algemene nummer (024-3601546) en vraag naar Rob Imhoff (Technical Director). We helpen je namelijk graag.

Direct solliciteren

Meet the experts

Remy
Senior Consultant SAP Solution Manager

Ik ben dé SAP Solution Manager Expert. Net als SAP Solution Manager verbind ik IT en business met elkaar. Vanwege mijn SAP Basis achtergrond, functionele kennis en gedegen SAP CRM kennis, ben ik zeer goed in staat om SAP Solution Manager optimaal te laten aansluiten bij de wensen van zowel IT als business. En daarbij voorzie ik mijn gesprekspartners altijd van de juiste adviezen.

Mijn expertisegebieden:

 • ITSM & Change Control Management
 • Process Management
 • Application Operations
Ron
Integration & Development Lead

Door mijn bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond en mijn ruime ervaring met complexe (SAP) landschappen plaats ik vragen met betrekking tot integratie in een bredere context. Ik kijk graag verder dan interfaces die gebouwd moet worden. Ik richt me op het volledige applicatie- en integratielandschap waarbij ik een toekomstgerichte oplossing op kan zetten!

Mijn expertisegebieden:

 • Integratie architectuur
 • SAP PI/PO (Process Orchestration)
 • SAP BPM
Mark
Senior Security & Autorisatie Expert

Als SAP Security & Autorisatie expert focus ik mij met name op het verbeteren van autorisatieconcepten in bedrijfsprocessen. Veel bedrijven worstelen met vraagstukken op het gebied van functiescheiding. Ik adviseer en help ze hierbij, waarbij ik zowel focus op de technische- als de procesmatige oplossing en mitigerende maatregelen. Ik zorg ervoor dat SAP gebruikers geen zorgen meer hebben op dit vlak.

Mijn expertisegebieden:

 • Optimalisatie auditing
 • Matchen autorisatieconcept op bedrijfsvoering
 • SAP Basis Security & SAP Router
Rob
Senior Enterprise Architect

Door mijn lange gecombineerde ervaring, initieel bij een multinational en later bij een groot consultancy bedrijf, ben ik bekend met de vraag- en aanbodzijde van het consultancy vak. Daarin kan ik kritisch kijken naar de gevraagde oplossing vanuit de bedrijfsprocessen en deze plotten op de technische mogelijkheden. Daarbij houd ik altijd de bedrijfs- en architectuurprincipes in het oog.

Mijn expertisegebieden:

 • Solution architect
 • Integratie processen
 • Roadmaps & visie
Arno Ter Horst
Back-end specialist

Op zoek naar dynamische en herbruikbare ABAP oplossingen? Daar help ik je bij. Want ik zorg voor een gunstige eindoplossing en denk ik functioneel met je mee. Daarnaast ben ik bekend met EFRM, DMEE, SAPUI5, BSP en ben ik ook PI Developer. Tot slot ben ik ook Scrum Master en goed inzetbaar binnen Agile teams.

Mijn expertisegebieden:

 • ABAP OO
 • ABAP on HANA
 • SAPUI5/Fiori Development
 • Adobe interactive forms
Jetse 1200X1600 202106
Front-end specialist

Ik ben dé front-end specialist binnen Partners in Technology. Waar mijn andere collega's meer gespecialiseerd zijn in back-end ontwikkeling hou ik me met name bezig met de 'voorkant'. En dat betekent dat ik veel in contact sta met eindgebruikers en dicht tegen processen aan zit. Ik maak hierbij gebruik van de principes van Design Thinking waarbij mijn achtergrond als psycholoog toch heel goed van pas komt!

Mijn expertisegebieden:

 • Javascript / ES6 / HTML5
 • CI/CD (Continuous Integration and Continuous Delivery)
 • SAP Cloud Platform (NodeJS / XSA)
Samira 1200X1600 202106
SAP Project Manager & SAP Architect

Ooit ben ik begonnen als FI/CO Consultant, maar inmiddels heb ik me in de volledige breedte ontwikkeld tot SAP Project Manager & SAP Architect. Dat betekent dat ik zowel technische als functionele projecten opzet en begeleid waarbij ik gebruik maak de TOGAF architectuurprincipes en het liefste Agile te werk ga. Mijn echte kracht? Die zit in mijn passie voor het vak en mensen!

Mijn expertisegebieden:

 • Solution Architectuur
 • Project Management
 • Interim Management
Can 1200X1600 1
Clean Coding expert

Ik ben Can ('Djan'). En ik ben helemaal into 'Clean Coding': het opzetten van ABAP OO en Fiori code op basis van best practices. Niet alleen bij klanten maar ook intern hou ik mij bezig met het delen van kennis rondom 'Clean Coding'. Als SAP Developer ben ik volledig thuis in ABAP OO en de Back-End kant van Fiori. Dat betekent dat ik alles weet over CDS Views en OData Services. Tot slot ben ik ook inzetbaar als Scrum Master, al ligt mijn hart nog steeds bij coderen!

Mijn expertisegebieden zijn:

 • Clean Coding
 • ABAP OO
 • SAPUI5 & Fiori Development
Erkan Yildirim 1200X1600
Workflow Specialist

Van origine ben ik een échte SAP workflow specialist. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe workflow of het verbeteren van een huidige workflow, voor mij is dit (bijna) altijd gesneden koek. Naast workflow ben ik de afgelopen jaren steeds meer bezig met ABAP en dan met name Object georiënteerde code. Net zoals mijn andere collega's ligt mijn interesse meer en meer in Clean Coding en kijk ik ook al met een schuin oog naar Fiori.

Mijn expertisegebieden:

 • SAP Workflow
 • ABAP OO
 • Back-end development