Senior ABAP Developer

Wat ga je doen?

Als Senior ABAP developer weet jij als geen ander hoe belangrijk het is dat de processen van klanten centraal staan. Dit is voor jou dan ook altijd het vertrekpunt in alles wat je doet. Je gaat in gesprek met de klant en stelt samen met hem de requirements op waarbij je hem adviseert wat het beste past. Gedurende je werkzaamheden bij de klant praat je hem zo nu en dan bij over de vorderingen en neem je hem mee in jouw proces.

Wat neem je mee?

Onze ABAP’ers worden door onze klanten vaak gezien als de betere uit de markt. En dit verwachten we dan ook van jou: je kunt je meten met de besten. Technisch weet jij waar je over praat en wat voor oplossing het beste bij de klant past.

Je beschikt dan ook over de volgende vaardigheden

  • Object Oriented
  • OData Services
  • CDS Views
  • WebDynpro
  • ABAP on HANA
  • Ervaring binnen meerdere modules
  • Kennis en ervaring met interfacing, implementaties, upgrades, migraties en conversies.

Enige functionele affiniteit is voor onze klanten wel wenselijk. Hoe dan ook ben je goed in staat om de bedrijfsprocessen van onze klanten goed te analyseren.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een goed salaris en een prima pakket van secundaire voorwaarden mag je van ons vooral verwachten dat je iedere dag weer met plezier naar je werk gaat. Samen met een leuk team van zeer gemotiveerde collega’s die de techniek van SAP net zo belangrijk vinden als jij. Je komt terecht in een professionele organisatie waarin erg veel ruimte is voor jou als mens en waarin we vaak samen leuke dingen ondernemen.

Wij zorgen ervoor dat je uitdagende opdrachten krijgt bij mooie klanten. Klanten die het leuk vinden als consultants van PiT over de vloer komen. We zorgen ervoor dat je alle ontwikkeling van ons krijgt die je nodig hebt om goed je werk te kunnen doen. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

Soliciteer direct