SAP Architect

'Het managen van verandering moet in je bloed zitten.' Rob Imhoff, Technisch Manager & Senior Enterprise Architect bij Partners in Technology

Wat ga je doen?

Jij bent thought leader. En dus bij uitstek de sparringpartner voor onze klanten op het gebied van architectuur kwesties. Dat betekent dat ze dus altijd bij jou aan kunnen kloppen voor ontwikkelingen die direct invloed hebben op hun SAP landschap en bedrijfsprocessen. Je bent dan ook sterk in het analyseren en het in kaart brengen van de huidige (as-is) situatie. Hierbij beperk jij je overigens niet tot het SAP landschap, maar zorg je voor een bredere inventarisatie van organisatie-, business- en IT doelstellingen. Wanneer alles helder is creëer je, al dan niet samen jouw collega architecten, in samenwerking met de klant een roadmap met een uiteindelijke gewenste situatie (to-be). Je helpt de klant bij het intern presenteren en verdedigen van het plan en je blijft als Project Manager zij-aan-zij staan met de klant bij eventuele trajecten die hieruit voortvloeien. Hoe dan ook blijft onze klant jou als zijn of haar sparringpartner zien. En je doet er dan ook alles aan om zijn of haar kennis- en vraagbaak te zijn wanneer het op SAP aankomt!

Wat neem je mee?

Je hebt een sterke SAP achtergrond vanuit bijvoorbeeld de integratie of SAP basis hoek. Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan met trajecten op het gebied van HANA, S/4HANA of ben je al betrokken geweest bij Cloud oplossingen. Hoe dan ook weet je waar je het over hebt en ben je goed in staat om kritisch mee te kijken met onze klanten naar hun vraagstukken. Je bent dan ook een slimme multidisciplinaire gesprekspartner die goed in staat is om op meerdere niveaus effectief te communiceren. Want in deze rol word je namelijk zowel operationeel als tactisch en soms zelfs strategisch ingezet. Hierbij is het dus belangrijk dat je in staat bent om vanuit de klant te kunnen denken en acteren. Tot slot ben je bekend met architectuurprincipes zoals bijvoorbeeld TOGAF en heb je ervaring opgedaan met architectuurtools zoals ArchiMate.

Wat mag je van ons verwachten?

Wanneer je bij ons komt werken, kom je in een team van vijf andere SAP architecten. En samen gaan jullie al onze klanten verder helpen. Dat is al een goed begin. Verder zorgen wij goed voor onze mensen. En we zijn dan ook trots op onze arbeidsvoorwaarden. Want naast een zeer goed basis salaris en een uitstekende bonusregeling, kennen wij vele extra’s zoals een bijdrage aan jouw sportabonnement, een flexibele autoleaseregeling en heb de mogelijkheid om vakantiedagen aan ons te verkopen of te kopen.

Ook bieden we je de mogelijkheid om op onze kosten te studeren en hebben we zelfs een coachingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke groei. Tot slot kom je terecht in een zeer hechte organisatie waarin je met 25 collega’s zeer professioneel te werk gaat binnen een diverse groep van klanten. Dit betekent dat je qua complexiteit en uitdaging op je wenken bedient gaat worden. Wij bieden je hiermee niet alleen de mogelijkheid om gaaf werk te doen, maar vooral ook om te groeien als SAP architect.

Heb je interesse? Laat dan je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op voor een verkennend gesprek.