Junior SAP Consultant (high potential)

Wat ga je doen?

Als Junior SAP Consultant ga jij je verder ontwikkelen op het gebied van ABAP, SAPUI5 en Fiori. Je wordt gekoppeld aan een Senior SAP Consultant waarmee je, zeker de eerste maanden, intensief samen gaat werken. Zo gaan jullie meerdere klanten helpen bij het oplossen van tickets die ontstaan door productieverstoringen of wijzigingsverzoeken waarbij je letterlijk binnen mum van tijd volledig bekend met alle SAP development technieken in alle verschillende SAP-modules. Zo leren wij jouw al heel snel om te programmeren op het allerhoogste niveau!

Samira Expressief

Wie zoeken we?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een high potential die nog in de lente van zijn of haar carrière staat. Je hebt je HBO of WO opleiding inmiddels achter de rug en je hebt minimaal 1 á 2 jaar SAP (programmeer) ervaring opgedaan in vorm van een traineeship, ervaring binnen een andere consultancy organisatie of een eindklant. Je bent hoe dan ook wel bekend met de wereld van SAP en je wil er dolgraag meer van weten. Je hebt de ambitie om door te groeien naar een Senior SAP Consultant waarbij je puur en alleen te maken gaat krijgen met mooie eindklanten zoals o.a. Tommy Hilfiger, Asics en Leaseweb.

Wat verwachten we van jou?

Naast een flinke dosis met ambitie verwachten we van jou vooral veel leergierigheid en doorzettingsvermogen. Dit zijn verreweg de belangrijkste ingrediënten voor deze functie. Daarnaast vinden we het fijn als je een goede communicator bent die gewoon zegt waar het op staat. Bij ons vinden we dat namelijk prima. Want of je nou 1,2 of misschien wel 20 jaar ervaring hebt, bij ons is gelijkwaardigheid een hele belangrijke kernwaarde.

Wat mag je van ons verwachten?

Je start bij ons met een uitstekend salaris, een bonusregeling en een netto onkostenvergoeding. Ook krijg je een auto van de zaak en allerlei aantrekkelijke extra's zoals een fitprogramma, vakantiegeld per maand en betalen wij zelfs jouw thuiswerkplek! Maar het allerbelangrijkste is dat je bij één van de beste en leukste werkgevers in de SAP wereld te werken komt. Goed Werkgeverschap staat namelijk niet alleen op onze bucket-list, we doen het ook echt al. Zo investeren we veel tijd en aandacht in onze consultants en nemen we ook ruim de tijd om samen met elkaar een mooi feestje te bouwen. In jouw geval betekent dit niet alleen dat we jou ultiem gaan begeleiden in je skills als SAP Developer, maar ook dat we je gaan ontwikkelen tot een echte consultant met alle skills die daarbij horen.

Heb je interesse?

Heb jij na het lezen van deze vacature interesse? Neem dan contact op met Chris Tegelaar op 06-12587916 of mail ctegelaar@partnersintechnology.nl. Je wordt in eerste instantie uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek in Duiven. Het tweede gesprek vindt plaats op onze vestiging in Eindhoven waar je kennis gaat maken met een Senior SAP Consultant. Daarna volgt er nog één gesprek over jouw arbeidsvoorwaarden.