Business Development Manager

Wat doe je als Business Development Manager bij Partners in Technology?

Als Business Development Manager ga jij, samen met Chris (Commercial Director) en het team van Pre-Sales Consultants & Architecten, op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen zowel huidige klanten als nieuwe klanten. Dit doe je vanuit onze bestaande dienstverlening waarbij je onze klanten mee kan nemen in de volledige breedte van ons portfolio aan expertises en diensten. De focus ligt hier met name op de technologie van SAP: in onze beleving de meest interessante ERP-omgeving die er is!

Je gaat in gesprek met meerdere stakeholders binnen onze klanten op verschillende niveaus, van management tot directie, waarbij jij je richt op de toekomst van hun IT-organisatie en de rol van SAP en aanpalende systemen. Je overlegt de mogelijkheden met onze Pre-Sales Consultants & Architecten en zo scoor je samen mooie nieuwe projecten. Daar word jij nou echt blij van!

Dit vind je mooi om te doen

 • Acteren vanuit de rol van Solution Sales: het identificeren van opportunities aan de hand van verdiepende gesprekken op meerdere niveaus waarbij je daadwerkelijk mee kan gaan denken
 • Gesprekspartner zijn op verschillende niveaus binnen verschillende organisaties: je werkt graag voor middelgrote en ook grote bedrijven
 • Werken in een zeer dynamische omgeving waarbij geen enkele dag en geen enkel moment hetzelfde is
 • Samenwerken met mensen die écht op het allerhoogste niveau acteren!

Jouw kracht als Business Development Manager ligt met name in het feit dat je goed in staat bent om te verbinden. Juist omdat we met verschillende consultants verschillende projecten binnen verschillende klanten doen, is het heel belangrijk om te weten waar de juiste fit zou kunnen ontstaan. Wij hebben inmiddels heel veel ervaring met verschillende technieken en mogelijkheden en het is daarmee aan jou om de juiste fit te vinden bij de juiste klant. Dit doe je uiteraard samen met een team van specialisten; je bent daarmee een uitstekende teamspeler!

Dit ga je absoluut niet doen

 • Ellenlange jaarplannen schrijven; we werken agile en hebben liever dat je eens per week een plan in je hoofd hebt!
 • Op vrijdag stressen omdat je maandag weer uit moet leggen hoe je pipeline er uit ziet. Die gesprekken voeren we hier namelijk niet. En als je dit gesprek al wel voert, dan voer je dit met jezelf in je eigen hoofd.
 • De hele week interne overleggen voeren zonder dat je weet wat er 'buiten' speelt. Daar gebeurt het!

Zo ziet jouw werkdag er uit

Om 09.00 uur heb je jouw eerste afspraak op locatie bij de CTO van Leaseweb in Amsterdam. Samen met haar bespreek je de voortgang van het huidige team en kom jij erachter waar de uitdagingen voor het komende kwartaal liggen. Als de meeting er op zit, drink je vervolgens om 10.00 uur even een kop koffie met onze Teamlead om even bij te praten.

Daarna rij je om 11.00 uur naar de volgende klant waar je om 12.00 uur een lunchafspraak hebt staan. Dat is een interessante afspraak want hier krijg je namelijk te horen dat er een probleem met Masterdata is.

Om 13.30 uur spring je in de auto naar kantoor en terwijl je onderweg bent, bel je direct met Chris (Commercial Director) om de kans te bespreken. Omdat je nog niet precies weet wie waar goed in is, bel je daarna Rob (Technical Director) en hij ziet mogelijkheden. Toevallig zit hij op kantoor en om 14.30 uur bespreken jullie de mogelijkheden door. Daarna bel je direct weer met de klant om aan te geven dat we kunnen helpen. Je wordt gevraagd een voorstel te schrijven (Statement of Work) en dit doe je dan ook direct met jouw Pre-Sales. Om 16.00 uur knal je deze, na afstemming van wat juridische zaken met onze Finance Manager, er uit.

Om 16.05 uur kijk je op de klok en vraag jij je af hoe het in hemelsnaam kan dat deze dag zó snel is gegaan. Tijd om naar huis te gaan zodat je voor de file thuis bent. Uit de auto bel je nog even met een aantal consultants om bij te praten. Tijdens het laatste gesprek krijg je te horen dat er misschien een extra SAP Consultant nodig is bij één van je klanten waar één van onze mensen al zit. Hoewel je aan het afschakelen was, begint het weer te borrelen! Met moeite parkeer je dit even; morgen weer een dag!

Dit breng jij met je mee

Jij bent een enthousiaste creatieveling. Iemand die vanuit mogelijkheden denkt en goed in staat is om op verschillende niveaus het gesprek aan te gaan. Je beschikt over HBO /WO werk- en denkniveau en je hebt al een gedegen achtergrond als Account Manager of Key Account Manager in Solution Sales. Het is niet noodzakelijk om een achtergrond in SAP of de IT te hebben; het is vooral belangrijk dat jij in staat bent om deze kennis, op een wat hoger abstractieniveau, je snel eigen te maken.

Dit betekent werken bij Partners in Technology

Vanaf het moment van onze oprichting hadden we maar één missie: de meest aantrekkelijke werkgever voor SAP techneuten binnen de Nederlandse markt zijn. Dat betekent dat we in Goed Werkgeverschap echt heel ver gaan!

Een fitregeling, thuiswerkplekregeling, uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en een mooie leaseauto zijn voor ons eigenlijk heel normaal. Maar waar we echt het verschil mee maken is onze fijne bedrijfscultuur en de oprechte aandacht en interesse die er voor je is. Zo hebben we een uitgebreid coachingsprogramma en vinden we het vooral heel belangrijk dat we continu met elkaar in contact staan. We werken op basis van eigen verantwoordelijkheid, authenticiteit en gelijkwaardigheid. En dat betekent dat iedereen in zijn of haar eigen kracht kan en mag staan waarbij iedereen zijn of haar eigen klus doet en waarbij we samen proberen om alles te versterken!

Interesse in de rol van Business Development Manager bij Partners in Technology?

Heb je interesse in rol van Business Development Manager of wil je er graag meer over weten? Neem dan contact op met Chris Tegelaar (Commercial Director) op 06-12587916 of mail jouw cv naar ctegelaar@partnersintechnology.nl.

Meet the experts

Remy
Senior Consultant SAP Solution Manager

Ik ben dé SAP Solution Manager Expert. Net als SAP Solution Manager verbind ik IT en business met elkaar. Vanwege mijn SAP Basis achtergrond, functionele kennis en gedegen SAP CRM kennis, ben ik zeer goed in staat om SAP Solution Manager optimaal te laten aansluiten bij de wensen van zowel IT als business. En daarbij voorzie ik mijn gesprekspartners altijd van de juiste adviezen.

Mijn expertisegebieden:

 • ITSM & Change Control Management
 • Process Management
 • Application Operations
Ron
Integration & Development Lead

Door mijn bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond en mijn ruime ervaring met complexe (SAP) landschappen plaats ik vragen met betrekking tot integratie in een bredere context. Ik kijk graag verder dan interfaces die gebouwd moet worden. Ik richt me op het volledige applicatie- en integratielandschap waarbij ik een toekomstgerichte oplossing op kan zetten!

Mijn expertisegebieden:

 • Integratie architectuur
 • SAP PI/PO (Process Orchestration)
 • SAP BPM
Mark
Senior Security & Autorisatie Expert

Als SAP Security & Autorisatie expert focus ik mij met name op het verbeteren van autorisatieconcepten in bedrijfsprocessen. Veel bedrijven worstelen met vraagstukken op het gebied van functiescheiding. Ik adviseer en help ze hierbij, waarbij ik zowel focus op de technische- als de procesmatige oplossing en mitigerende maatregelen. Ik zorg ervoor dat SAP gebruikers geen zorgen meer hebben op dit vlak.

Mijn expertisegebieden:

 • Optimalisatie auditing
 • Matchen autorisatieconcept op bedrijfsvoering
 • SAP Basis Security & SAP Router
Rob
Senior Enterprise Architect

Door mijn lange gecombineerde ervaring, initieel bij een multinational en later bij een groot consultancy bedrijf, ben ik bekend met de vraag- en aanbodzijde van het consultancy vak. Daarin kan ik kritisch kijken naar de gevraagde oplossing vanuit de bedrijfsprocessen en deze plotten op de technische mogelijkheden. Daarbij houd ik altijd de bedrijfs- en architectuurprincipes in het oog.

Mijn expertisegebieden:

 • Solution architect
 • Integratie processen
 • Roadmaps & visie
Arno Ter Horst
Back-end specialist

Op zoek naar dynamische en herbruikbare ABAP oplossingen? Daar help ik je bij. Want ik zorg voor een gunstige eindoplossing en denk ik functioneel met je mee. Daarnaast ben ik bekend met EFRM, DMEE, SAPUI5, BSP en ben ik ook PI Developer. Tot slot ben ik ook Scrum Master en goed inzetbaar binnen Agile teams.

Mijn expertisegebieden:

 • ABAP OO
 • ABAP on HANA
 • SAPUI5/Fiori Development
 • Adobe interactive forms
Jetse 1200X1600 202106
Front-end specialist

Ik ben dé front-end specialist binnen Partners in Technology. Waar mijn andere collega's meer gespecialiseerd zijn in back-end ontwikkeling hou ik me met name bezig met de 'voorkant'. En dat betekent dat ik veel in contact sta met eindgebruikers en dicht tegen processen aan zit. Ik maak hierbij gebruik van de principes van Design Thinking waarbij mijn achtergrond als psycholoog toch heel goed van pas komt!

Mijn expertisegebieden:

 • Javascript / ES6 / HTML5
 • CI/CD (Continuous Integration and Continuous Delivery)
 • SAP Cloud Platform (NodeJS / XSA)
Samira 1200X1600 202106
SAP Project Manager & SAP Architect

Ooit ben ik begonnen als FI/CO Consultant, maar inmiddels heb ik me in de volledige breedte ontwikkeld tot SAP Project Manager & SAP Architect. Dat betekent dat ik zowel technische als functionele projecten opzet en begeleid waarbij ik gebruik maak de TOGAF architectuurprincipes en het liefste Agile te werk ga. Mijn echte kracht? Die zit in mijn passie voor het vak en mensen!

Mijn expertisegebieden:

 • Solution Architectuur
 • Project Management
 • Interim Management
Can 1200X1600 1
Clean Coding expert

Ik ben Can ('Djan'). En ik ben helemaal into 'Clean Coding': het opzetten van ABAP OO en Fiori code op basis van best practices. Niet alleen bij klanten maar ook intern hou ik mij bezig met het delen van kennis rondom 'Clean Coding'. Als SAP Developer ben ik volledig thuis in ABAP OO en de Back-End kant van Fiori. Dat betekent dat ik alles weet over CDS Views en OData Services. Tot slot ben ik ook inzetbaar als Scrum Master, al ligt mijn hart nog steeds bij coderen!

Mijn expertisegebieden zijn:

 • Clean Coding
 • ABAP OO
 • SAPUI5 & Fiori Development
Erkan Yildirim 1200X1600
Workflow Specialist

Van origine ben ik een échte SAP workflow specialist. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe workflow of het verbeteren van een huidige workflow, voor mij is dit (bijna) altijd gesneden koek. Naast workflow ben ik de afgelopen jaren steeds meer bezig met ABAP en dan met name Object georiënteerde code. Net zoals mijn andere collega's ligt mijn interesse meer en meer in Clean Coding en kijk ik ook al met een schuin oog naar Fiori.

Mijn expertisegebieden:

 • SAP Workflow
 • ABAP OO
 • Back-end development