Referenties

ERIKS, Gerwin Halfwerk 

"Voor al ons externe ABAP werk waren wij op zoek naar een partner die flexibel en snel kon helpen. We wilden met een vast team van consultants werken die snel zaken kunnen oppakken en waarbij kennis van de ERIKS SAP omgeving gewaarborgd werden. SAP in Service was voor ons een perfecte oplossing: eenvoud van contracten, behoud van kennis, geen inwerktijd en de juiste capaciteit op het juiste moment. Partners in Technology verzorgt nu al jaren al ons extern ABAP werk voor verschillende locaties over de hele wereld."

Universiteit Utrecht, Ronald Wieman

"Het is fijn om een SAP partner te hebben op wie je altijd terug kan vallen. Die je ook daadwerkelijk begrijpt en met je meedenkt. Deze samenwerking hebben wij al jaren met Partners in Technology. Ze zijn zeer snel in hun optreden waarbij we altijd goede kwaliteit van werk krijgen omdat ze onze processen goed begrijpen. Erg fijn!"

PWN, Remco Damen 

"Partners in Technology heeft laten zien dat ze meedenkt met ons als klant en inspeelt op specifieke wensen en toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast is het mooi om te zien hoe de professionals van Partners in Technology hun kennis, tijd en krachten uitwisselen en bundelen voor een optimaal resultaat. Het resultaat voor PWN mag er zijn!”

Twence, Herman Slaghuis

"Partners in Technology ondersteunt Twence bij het onderhouden en beheer van de SAP omgeving. De werkzaamheden hebben betrekking op ABAP en Solutionmanager. Tevens opereert Partners in Technology in een netwerk van collega partners die ontbrekende kennis aanvullen. Hierdoor heeft Twence een ingang voor alle SAP vragen."

PVH (Tommy Hilfiger / Calvin Klein), Arne Tjalma 

"Wij hebben ruim 3 jaar geleden gekozen voor de SAP In Service aanpak van Partners in Technology. Voornamelijk voor SAP integratie en ABAP Development. SAP in Service betekent voor ons, snelheid en flexibiliteit waarbij ze onze business en omgeving goed kennen. Hun consultants zijn snel up-to-speed en dat maakt dat het prettig werkt."