Over ons

Wij vinden het belangrijk om je te vertellen wie we zijn. Omdat het anders is dan wat je normaal gesproken gewend bent. Ons verhaal, onze werkwijze en vooral onze vakmannen. We zijn er trots op.

Pit 1385

Wie we zijn

Weet je nog dat techneuten vroeger ergens ver weggemoffeld werden in een achterkamer? Omdat ze communicatief net wat minder goed onderlegd waren dan de functionele jongens? Wij wel. En daar hebben wij 15 jaar geleden wat aan gedaan. Wij hebben techniek een gezicht gegeven. Door onze SAP in Service dienstverlening. Omdat wij erin geloven dat een juiste toepassing van de techniek van SAP het verschil maakt.

Wat we doen

Wij vinden dat SAP leuk moet zijn. En dat het vooral heel goed moet werken. Daarom stellen we bedrijfsprocessen centraal in alles wat we doen. Daarbij denken we vanuit architectuur en zijn we goed in staat om problemen te benaderen vanuit onze integrale bril. Daarmee maken we SAP omgevingen beter, sneller en effectiever. En zorgen we graag voor een glimlach.

Hoe doen we het

We staan altijd voor je klaar, komen altijd met een oplossing en houden van transparant zaken doen. Dat vinden we belangrijk. Daarbij mag je van ons verwachten dat we ons kritisch en meedenkend opstellen. 'Nee' zeggen we niet zo snel, behalve als we vinden dat het in jouw voordeel is.

Wie doen het

Wij werken met een gaaf team van consultants. Stuk voor stuk zeer ervaren experts met passie voor het vak en passie voor onze klanten. De één is nog meer 'geek' dan de ander. Maar bij ons kan dat. Want wij vinden dat goed werkgeverschap begint bij de mogelijkheid om jezelf te kunnen zijn. Daar begint plezier. En daar houden we van.

Kraakheldere beloftes

Wij geloven in onze dienstverlening. En daarom komen we onze beloftes altijd na. Zoals het het hoort.

The ‘can-do’ company
We staan voor, naast en achter je. Zo stemmen we SAP naadloos af op jouw organisatie, systemen en mensen.

It’s all about people
Je zou maar zo kunnen denken dat bij ons alles om techniek draait. Dat is niet zo. We hopen dat onze diensten ervoor zorgen dat mensen fijner, beter, prettiger en efficiënter werken.

Crystal clear, always
We houden van transparant, helder en duidelijk. Dus beloven we alleen wat we waar kunnen maken.

Meet the experts

Remy
Senior Consultant SAP Solution Manager

Ik ben dé SAP Solution Manager Expert. Net als SAP Solution Manager verbind ik IT en business met elkaar. Vanwege mijn SAP Basis achtergrond, functionele kennis en gedegen SAP CRM kennis, ben ik zeer goed in staat om SAP Solution Manager optimaal te laten aansluiten bij de wensen van zowel IT als business. En daarbij voorzie ik mijn gesprekspartners altijd van de juiste adviezen.

Mijn expertisegebieden:

 • ITSM & Change Control Management
 • Process Management
 • Application Operations
Ron
Senior Integratie Consultant

Door mijn bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond en mijn ruime ervaring met complexe (SAP) landschappen plaats ik vragen met betrekking tot integratie in een bredere context. Ik kijk graag verder dan interfaces die gebouwd moet worden. Ik richt me op het volledige applicatie- en integratielandschap waarbij ik een toekomstgerichte oplossing op kan zetten!

Mijn expertisegebieden:

 • Integratie architectuur
 • SAP PI/PO (Process Orchestration)
 • SAP BPM
John
Senior SAPUI5 Developer

Ik ben ervaren in het ontwikkelen van native HANA applicaties van scratch af aan in zowel front- als back-end development. Daarbij combineer ik mijn allround SAP (ABAP) kennis en ervaring met de laatste HANA technologie. Ook ben ik teamlead van onze eigen kennisgroep die de laatste technische ontwikkelingen binnen SAP volgt waarmee ik onze klanten goed kan adviseren!

Mijn expertisegebieden:

 • HANA front- en backend development 
 • SAPUI5 / Fiori 
 • oDATA
Mark
Senior Security & Autorisatie Consultant

Als SAP Security & Autorisatie expert focus ik mij met name op het verbeteren van autorisatieconcepten in bedrijfsprocessen. Veel bedrijven worstelen met vraagstukken op het gebied van functiescheiding. Ik adviseer en help ze hierbij, waarbij ik zowel focus op de technische- als de procesmatige oplossing en mitigerende maatregelen. Ik zorg ervoor dat SAP gebruikers geen zorgen meer hebben op dit vlak.

 Mijn expertisegebieden:

 • Optimalisatie auditing
 • Matchen autorisatieconcept op bedrijfsvoering
 • SAP Basis Security & SAP Router
Rob
Technisch manager & Senior IT architect

Door mijn lange gecombineerde ervaring, initieel bij een multinational en later bij een groot consultancy bedrijf, ben ik bekend met de vraag- en aanbodzijde van het consultancy vak. Daarin kan ik kritisch kijken naar de gevraagde oplossing vanuit de bedrijfsprocessen en deze plotten op de technische mogelijkheden. Daarbij houd ik altijd de bedrijfs- en architectuurprincipes in het oog.

Mijn expertisegebieden:

 • Solution architect
 • Integratie processen
 • Roadmaps & visie
Arno Ter Horst
Senior SAP Developer

Op zoek naar dynamische en herbruikbare ABAP oplossingen? Daar help ik je bij. Want ik zorg voor een gunstige eindoplossing en denk ik functioneel met je mee. Daarnaast ben ik bekend met EFRM, DMEE, SAPUI5, BSP en ben ik ook PI Developer. Tot slot ben ik ook Scrum Master en goed inzetbaar binnen Agile teams.

Mijn expertisegebieden:

 • ABAP OO
 • ABAP on HANA
 • Interfacing
 • Adobe interactive forms