SAP Solution Manager

Wij zorgen ervoor dat je meer rendement uit SAP Solution Manager haalt

Het beheren van een IT-omgeving is uitdagend en kostbaar. Bedrijven moeten continuïteit verzekeren, risico's verminderen en doorlopende veranderingen beheren. Om ervoor te zorgen dat jouw IT-omgeving zich ontwikkelt in lijn met business doelstellingen, biedt SAP Solution Manager proactieve ondersteuning van processen en diensten. Het helpt om eventuele problemen te voorkomen en daarmee meer rendement te halen uit jouw SAP omgeving.

Wij zorgen ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van SAP Solution Manager op een manier dat het voor jou werkt.

Wat is onze werkwijze?

Wij volgen de Application Lifecycle Management fases die SAP Solution Manager ondersteunt:

  • Requirement Fase
  • Design Fase
  • Build & Test Fase
  • Deploy Fase
  • Operate Fase

In de Requirement Fase identificeren we samen met jou als klant welke pijnpunten er zijn. En hoe SAP Solution Manager zo optimaal ingezet kan worden om deze pijnpunten weg te nemen. Vervolgens stellen we samen de werkelijke requirements op en bepalen we hoe de roadmap eruit gaat zien.

In de Design Fase richten we SAP Solution Manager eerst in volgens onze eigen Best Practises. Aan de hand van een interactieve demo toetsen we vervolgens of dit in lijn ligt met jouw requirements. In dit proces van herhaling komen we samen tot de beste en meest gewenste oplossing.

In de Build & Test Fase gaan wij onze Best Practise ombouwen tot de uiteindelijke gewenste situatie en testen we samen het eindresultaat. Mogelijke testbevindingen lossen we direct op.

In de Deploy Fase worden jouw key-users opgeleid en alle bijbehorende werkinstructies opgeleverd. Hierna kan de SAP Solution Manager implementatie in productie worden genomen.

Maak je gebruik van ons SAP In Service contract? Dan zorgen wij er in de Operate Fase voor dat jouw SAP Solution Manager omgeving optimaal blijft draaien. Alle scenario’s die in gebruik zijn, blijven zo optimaal functioneren.

Samen zorgen we er op die manier voor dat je meer rendement uit je SAP omgeving haalt!

Wil jij weten hoe wij werken?