Integratie

Wij zorgen voor vlekkeloze communicatie

Jouw SAP ECC of HANA systeem staat niet op zichzelf. Er zijn diverse interne en externe (cloud) applicaties en andere partijen (onder meer klanten, leveranciers, transporteurs) waarmee data moet worden uitgewisseld. Maar hoe laat je al deze applicaties (SAP en non-SAP) optimaal met elkaar samenwerken? Integratie is sport. Topsport. En wij zijn er goed in.

Optimaal werkend geheel

Integratie moet breed toepasbaar en vooral ook consistent zijn. Met name voor de toekomst. Jouw landschap bestaat nu al uit tientallen of misschien wel honderden interfaces. Laat staan over een aantal jaren. Maar hoe zorg je nu voor een eenduidig en transparant integratielandschap dat optimaal werkt? Voor nu en ook in de toekomst.

Wat is onze werkwijze

Wij kijken met je mee naar je huidige landschap. De informatie hiervoor halen we boven water door in gesprek te gaan met architecten, functionele en technische applicatiebeheerders, netwerkbeheerders, security officers en externe partijen. Dit doen we om alle integratie aspecten voor de optimale oplossing te kunnen ontwerpen, bouwen en beheren. Hierbij snappen wij dat we de taal van alle betrokken moeten spreken. En dat doen we dan ook.

We helpen jou bij het maken van belangrijke keuzes ten aanzien van je landschap. Denk hierbij aan het gebruik van voorkeurscommunicatieprotocollen, het gebruik van mapping technieken, opbouw van de ESR en elementaire do's en don'ts.

Wij zorgen ervoor dat jouw integratieoplossing de smeerolie wordt tussen de verschillende applicaties en processen.

Waar zijn we goed in?

SAP PI, SAP PO, BPM, SOAMANAGER koppelingen, IDOC, ALE, RFC, ABAP Proxies, SAP Gateway, EDI, B2B, A2A en Odata.

Wil jij weten hoe wij werken?