ABAP development

Wij bouwen pure magie!

Programmeren in ABAP zit diep in ons DNA. Hier zijn we groot mee geworden. We geloven in frameworks die volgens de best beschikbare technieken worden neergezet. Hiermee zijn het framework en haar onderdelen herbruikbaar. Waarmee je tijd en geld bespaart. Zo zorgen we voor uniformiteit en consistentie in het ABAP landschap. Laat dat maar aan ons over.

Optimale performance

Wij zijn goed in programmeren op de HANA database en beheersen de kennis en kunde van de laatste HANA technieken op het gebied van ABAP CDS. Hiermee laten wij ABAP programma’s altijd optimaal performen. Gestructureerd en efficiënt.

Processen als leidraad

We begeleiden implementaties, upgrades en migraties en bieden oplossingen bij performance problemen of optimalisatietrajecten. Daarnaast ontwikkelen we klantspecifieke wensen, rapportages en communicatieprotocollen. Jouw eigen bedrijfsprocessen vormen voor ons de sleutel tot een soepele bedrijfsvoering.

Wat is onze werkwijze?

Onze aanpak draait simpelweg om 3 I’s:

  • Introduction
  • Innovation
  • Implementing

In de Introduction fase identificeren we samen met jou als klant het probleem dat opgelost moet worden. We bekijken welke standaarden het best gehanteerd kunnen worden en we stellen vervolgens samen de definitieve werkwijze vast.

In de Innovation fase toetsen we samen de gewenste functionaliteit aan de nieuwste inzichten. We bepalen samen welke techniek wordt ingezet. Zo programmeren we standaard HANA-ready en adviseren we altijd over de nieuwste technieken.

Tijdens de Implementing fase ontwikkelen we de gevraagde functionaliteit op basis van gemaakte afspraken. Samen toetsen we of de functionaliteit voldoet aan de wensen uit de Introduction fase. In dit proces komen we tot de beste en meest gewenste oplossing die volledig voorbereid is op de toekomst.

Waar zijn we goed in?

ABAP Objects, ABAP on HANA, Workflow, Netweaver gateway, Webdynpro, BSP, Adobe forms, Interfacing, Idoc’s, BAPI, enhancements, rapportages, performance optimalisatie, autorisaties, dialoog programmeren, smartforms, LSMW.

Wil jij weten hoe wij werken?