Diensten

Bij vakmanschap hoort een meesterlijke dienstverlening. En bij ons verdient iedereen dan ook dezelfde goede service. Of je nu groot of klein bent en of je ons nu vaak of minder vaak nodig hebt, met onze diensten zijn we er altijd en voor iedereen.

Consultancy

Wij vinden dat consultancy meer moet zijn dan alleen het uitvoeren van een opdracht. Daarom denken onze consultants proactief mee met onze klanten. Zo helpen ze met het vroegtijdig signaleren van problemen en realiseren ze oplossingen. En of het nu om een korte of juist wat langere opdracht gaat, we denken altijd met onze klanten mee.

SAP Projecten

SAP projecten kunnen lastig zijn. Zeker wanneer ze, zoals bij HANA of S/4HANA een groot technisch component hebben. Daarom helpen wij onze klanten vanaf het begin tot eind. En dat betekent dat we helpen met het creëren van business cases, architectuur en roadmaps waarna we jouw project, met één of meerdere mensen, tot een goed einde wordt gebracht.

'Wordt jouw project uitgevoerd door een beheerpartner of system integrator? Ook dan zijn wij er met onze mensen om jouw partner op de juiste manier aan te sturen waardoor jouw belangen goed veilig gesteld worden. Door onze jarenlange ervaring in SAP projecten weten we precies waar eventuele risico's liggen en hoe we moeten sturen op resultaat.' 

Mark Topper, SAP Project Manager

SAP Beheer

Besteed je jouw ABAP, Fiori en SAPUI5 Development werk liever uit? Waarbij je wel de zekerheid hebt dat er de juiste aansluiting is met jouw organisatie, mensen en processen? Dan is onze SAP Development beheer afdeling er voor jou. Hier kun je namelijk heel eenvoudig alle issues en changes onderbrengen die bijvoorbeeld zorgen voor productie- en procesverstoringen. Op die manier ben je snel geholpen zonder dat je hierbij een consultant hoeft in te huren.

SAP Support

Gewoon behoefte aan goede tijdelijke ondersteuning bij een project? Of een zieke medewerker die tijdelijk vervangen moet worden? Bel ons dan gerust. Ook voor bedrijven die onze SAP experts tijdelijk nodig hebben, zijn we er.

Meet the experts

Remy
Senior Consultant SAP Solution Manager

Ik ben dé SAP Solution Manager Expert. Net als SAP Solution Manager verbind ik IT en business met elkaar. Vanwege mijn SAP Basis achtergrond, functionele kennis en gedegen SAP CRM kennis, ben ik zeer goed in staat om SAP Solution Manager optimaal te laten aansluiten bij de wensen van zowel IT als business. En daarbij voorzie ik mijn gesprekspartners altijd van de juiste adviezen.

Mijn expertisegebieden:

 • ITSM & Change Control Management
 • Process Management
 • Application Operations
Ron
Senior Integratie Consultant

Door mijn bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond en mijn ruime ervaring met complexe (SAP) landschappen plaats ik vragen met betrekking tot integratie in een bredere context. Ik kijk graag verder dan interfaces die gebouwd moet worden. Ik richt me op het volledige applicatie- en integratielandschap waarbij ik een toekomstgerichte oplossing op kan zetten!

Mijn expertisegebieden:

 • Integratie architectuur
 • SAP PI/PO (Process Orchestration)
 • SAP BPM
John
Senior SAPUI5 Developer

Ik ben ervaren in het ontwikkelen van native HANA applicaties van scratch af aan in zowel front- als back-end development. Daarbij combineer ik mijn allround SAP (ABAP) kennis en ervaring met de laatste HANA technologie. Ook ben ik teamlead van onze eigen kennisgroep die de laatste technische ontwikkelingen binnen SAP volgt waarmee ik onze klanten goed kan adviseren!

Mijn expertisegebieden:

 • HANA front- en backend development 
 • SAPUI5 / Fiori 
 • oDATA
Mark
Senior Security & Autorisatie Consultant

Als SAP Security & Autorisatie expert focus ik mij met name op het verbeteren van autorisatieconcepten in bedrijfsprocessen. Veel bedrijven worstelen met vraagstukken op het gebied van functiescheiding. Ik adviseer en help ze hierbij, waarbij ik zowel focus op de technische- als de procesmatige oplossing en mitigerende maatregelen. Ik zorg ervoor dat SAP gebruikers geen zorgen meer hebben op dit vlak.

 Mijn expertisegebieden:

 • Optimalisatie auditing
 • Matchen autorisatieconcept op bedrijfsvoering
 • SAP Basis Security & SAP Router
Rob
Technisch manager & Senior IT architect

Door mijn lange gecombineerde ervaring, initieel bij een multinational en later bij een groot consultancy bedrijf, ben ik bekend met de vraag- en aanbodzijde van het consultancy vak. Daarin kan ik kritisch kijken naar de gevraagde oplossing vanuit de bedrijfsprocessen en deze plotten op de technische mogelijkheden. Daarbij houd ik altijd de bedrijfs- en architectuurprincipes in het oog.

Mijn expertisegebieden:

 • Solution architect
 • Integratie processen
 • Roadmaps & visie
Arno Ter Horst
Senior SAP Developer

Op zoek naar dynamische en herbruikbare ABAP oplossingen? Daar help ik je bij. Want ik zorg voor een gunstige eindoplossing en denk ik functioneel met je mee. Daarnaast ben ik bekend met EFRM, DMEE, SAPUI5, BSP en ben ik ook PI Developer. Tot slot ben ik ook Scrum Master en goed inzetbaar binnen Agile teams.

Mijn expertisegebieden:

 • ABAP OO
 • ABAP on HANA
 • Interfacing
 • Adobe interactive forms

Onze klanten

Of je nu groot of klein bent en of je ons nu vaak of minder vaak nodig hebt, wij zijn er voor iedereen.