SAPUI5 Developer John Maas: 'Deze native SAPUI5 app bouwde ik waardoor Booking.com sneller geld kon verdienen'

Ben jij benieuwd hoe Booking.com een Fiori-app inzet waarmee gewoon keihard centen verdiend worden? Op 30 november hoor je er tijdens Café Pittig alles over. Hoe bouw je de business case? Welke architectuurprincipes hanteer je? En kies je juist voor waterval of agile? Booking.com en de Universiteit Utrecht nemen je mee in hun keuzes. Exclusief.

SAP Fiori Roadmap

Verreweg de meest druk bezochte lezingen tijdens het VNSG congres van 2016 werden verzorgd door SAP (Vice President Thomas Reiss) en door Booking.com in de persoon van Venkat Iyer. Beide sneden hetzelfde topic aan: User Experience binnen SAP en de applicaties waarmee je een glimlach op het gezicht van de eindgebruiker tevoorschijn tovert.

User Experience: slagkracht & draagvlak

Hoe krijg jij je gebruikersorganisatie mee? Hoe zorg je ervoor dat IT daadwerkelijk primaire processen ondersteunt zoals het zou moeten? Hoe vergroot je de productiviteit van jouw eindgebruikers? Onze sprekers vertellen je er alles over. De do's en dont's. Alles wat je moet weten.

SAP standaard?

Er zijn al verschillende presentaties en lezingen gegeven over dit topic. Vrijwel altijd vanuit de standaarden die SAP voorschrijft. En vaak ook gekoppeld aan S/4HANA. Maar wat nou als je buiten de standaard om gaat werken? En stel nou dat je nog niet moet denken aan S/4 en dat de komende jaren ook nog niet gaat doen? Wat zijn je mogelijkheden dan? Er zijn een aantal voorbeelden van hoe het ook anders kan. En toevallig hebben wij deze voorbeelden binnen onze eigen klantenkring.

Gelijkgestemden: samen leer je meer

Van en voor onze klanten. Daar draaien onze kennissessies om. En keer op keer ben je samen met gelijkgestemden. Die dezelfde vraagtekens hebben als jij. En tijdens deze kennissessie gaat het om twee bedrijven die hetzelfde doel nastreven maar dat beiden op een andere manier doen. Waar de ene organisatie volledig buiten de applicatielaag van SAP omwerkt, transformeert de andere organisatie het business vraagstuk vanuit de ‘oude’ R3 omgeving.

Vragen… Dialoog… Discussie.. Inzichten… Vergezichten… Allemaal tijdens deze sessie op 30 november van 13.30 – 16.30 bij onze host Booking.com te Amsterdam.

Wees erbij. Mail vandaag nog naar info@partnersintechnology.nl en reserveer jouw plek.