Actie: Win 2 kaarten voor de Heineken Dutch Grand Prix van 2020

Onze mensen zijn gek op Formule 1. Een soort van Need-for-speed. En daarom hebben we ervoor gekozen om een speciale actie in het leven te roepen. Juist op deze dag en juist op dit moment. Want het is hartstikke gaaf dat het Formule 1 circus weer landt op Zandvoort. En jij kan hier nu twee kaarten winnen voor de Heineken Dutch Grand Prix van 2020.

Hoe kun jij winnen?

Wij zijn hard op zoek naar nieuwe mensen. Nieuw talent waarmee we onze organisatie nog beter en mooier maken en waarbij we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen. Zo zijn we onder andere op zoek naar SAP Architecten, Basis Consultant en Integratie specialisten. Help jij ons met het vinden van nieuwe mensen? En help je jouw contact aan een nieuwe gave baan bij ons? Dan helpen wij jou aan een onvergetelijke leuke dag.

Wintips. Voor de winnaars.

Deel het bericht op LinkedIn. Plaats er hilarische quotes of inventieve foto’s bij en maak je bereik daarmee zo groot mogelijk. Grote kans dat jij volgend jaar naar Max gaat kijken die als eerste over de finish komt in Zandvoort.

Wat zijn de voorwaarden?

  • De actie heeft betrekking op de vacatures van SAP Architect, SAP Basis Consultant en Integratie Consultant.
  • De actie loopt t/m 30 juni 2019.
  • Intermediairs zijn (helaas) uitgesloten van deze actie.
  • We schrijven ons in voor meerdere kaarten. De hoeveelheid, locaties en beschikbaarheid die we uiteindelijk krijgen is afhankelijk van toekenning vanuit de Formule 1 organisatie.
  • Wanneer een kandidaat wordt aangedragen, reserveren we de kaarten. Wanneer de kandidaat door de proeftijd heen is, ontvang je deze vervolgens van ons.
  • Er kunnen aan deze actie geen rechten worden ontleend. Behalve dat we onze uiterste best doen om de mooiste kaarten te krijgen.
  • Hotelovernachtingen en vervoer zijn voor eigen rekening. We raden je overigens aan om met de fiets te gaan.