<
>

Wie zijn wij

100% focus op de techniek van SAP

Partners in Technology focust zich 100% op de techniek van SAP.
 
Als enige speler in de Nederlandse markt onderscheiden we ons hiermee nadrukkelijk van de full service IT dienstverleners. 
SAP technologie vormt de basis én is het kloppend hart van elke SAP omgeving. Het goed functioneren van uw SAP systeem is dan ook afhankelijk van een uitstekende toepassing en uitvoering van deze SAP technologie.
 
Met een groeiende kring van opdrachtgevers uit de SAP markt profileert Partners in Technology zich steeds nadrukkelijker als dé technisch SAP specialist van Nederland.
 
Het is ons streven een lange termijn relatie met onze klanten aan te gaan waarin vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen.
 
Sinds 2003 zijn we het aanspreekpunt voor (middel) grote ondernemingen die op zoek zijn naar een partner ter ondersteuning van hun SAP omgeving. Van implementatie tot beheer en van maatwerk tot integratievraagstukken.
 
Partners in Technology is het bedrijf bij uitstek dat zich richt op de technische realisatie van uw SAP oplossingen. Wij kiezen bewust voor het leveren van diensten en producten waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve SAP technologieën en waarbij onze mensen het verschil maken.
 
Het is onze doelstelling om SAP toegankelijk en efficiënt te maken. Hierbij gaan we uit van de meerwaarde voor u als klant en de mensen in uw organisatie. Partners in Technology kenmerkt zich door de betrokkenheid van onze medewerkers en de hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening.
 
Willem van Buren – SAP Nederland - Director Services
 
“Partners vormen een strategische rol in de go-to-markt van oplossingen van SAP. Zowel in de grootzakelijke markt als in het MKB heeft SAP partnerships voor specifieke sectoren of oplossingen. Voor de realisatie van projecten is de beschikbaarheid van gekwalificeerde consultants essentieel. SAP Consulting en Training Services Partners zorgen voor een sterk ecosysteem dat hier invulling aan kan geven. Sinds 2008 is Partners In Technology SAP Consulting en Training Services Partner van SAP Nederland.”

10-jarig jublieumboek

Bekijk ons jubileumboek met alle hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar in tekst en beeld. Het is een feestelijk naslagwerk waarin de bloei van ons succesvolle concept tot uitdrukking wordt gebracht.
Bekijk het jubileumboek

 

Partners in Technology is advieslid van de Vereniging voor Nederlandstalige SAP Gebruikers.

 

Met ruim 900 aangesloten organisaties (bedrijven, overheden en SAP- dienstverleners) heeft de VNSG procentueel het grootste aantal leden ter wereld. Ruim 50% van de bedrijven uit de top van de AEX is lid van de VNSG.

Lees meer over de VNSG

Referenties


Partners in Technology ondersteunt bedrijven die gebruiken maken van SAP. We werken voor diverse ondernemingen in uitlopende sectoren.Wat zeggen onze klanten over ons?
 

SAP In Service


Het zorgeloos en flexibel leveren van SAP expertise op het juiste moment, met de juiste kwaliteit en tegen de juiste prijs.
 
 

Contact


Graag gaan wij een lange termijn relatie met onze klanten aan waarin vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen.
Neem contact op