<
>

Onze toegevoegde waarde

De SAP techniek als onderscheidend vermogen

Partners in Technology wil zich graag onderscheiden en meerwaarde toevoegen aan uw organisatie. 
Onze toegevoegde waarde vloeit direct voort uit onze focus op technische SAP expertise en uit onze organisatiecultuur, gebaseerd op de menselijke maat.
 
Onze betrokken consultants delen een specialisme met elkaar en dat resulteert in teamspirit, kennisdeling en inhoudelijke ondersteuning. 
 
Partners in Technology heeft de visie én het lef om voorop te lopen met de allernieuwste technische ontwikkelingen binnen SAP. Hiermee creëren we een uitdagende en inspirerende omgeving voor onze mensen. Dit resulteert in een professionele aanpak en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. 
 
Ons unieke SAP In Service model is illustratief voor onze aanpak, bedrijfscultuur en technische focus. Het biedt ons de mogelijkheid om onze klanten een nog grotere toegevoegde waarde te leveren. Lees meer over SAP In Service
 
Deze meerwaarde bestaat uit forse kostenbesparingen, consistentie en standaardisatie van uw SAP omgeving, kennisborging, beter budgetteerbare kosten en gewaarborgde kwaliteit van dienstverlening.
 
Wij streven naar een lange termijn relatie met onze klanten waarin vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen. 
 

George Snijders – Partners in Technology – Oprichter

“Onze klanten blijven voor ons kiezen omdat we hen in het middelpunt van onze activiteiten plaatsen.
Heldere communicatie en een goede relatie met onze klanten zorgen ervoor dat we hun behoeften en vraagstukken goed begrijpen. Belangrijke aspecten die steeds terugkomen in onze relatie met onze klanten hebben we verankerd in onze SAP In Service dienstverlening.” 
 
Deze aspecten hebben betrekking op:
 

•   het analyseren van de klantbehoefte

•   het invullen van de verwachtingen van de klant

•   de concrete vormgeving van de samenwerking

•   het omgaan met kennisdeling en kennisborging

•   kwaliteitsgaranties

•   het bewaken van het proces

 
Aan een aantal van onze klanten hebben we gevraagd om hun ervaringen met Partners in Technology te verwoorden. Dit heeft geresulteerd in een aantal referenties.
 
 
Wilt u meer weten over:
 

S/4 HANA | FIORI | SAPUI5

HTML5 | ODATA | GATEWAY 

ABAP | SOLUTION MANAGER

 

 Stuur ons een WhatsApp op

06 10087608

Direct in contact met een expert

Tips & Tricks

Praktisch en no-nonsense
 

Heeft u een vraag?

Voornaam + Achternaam


Bedrijfsnaam


Telefoonnummer


E-mailadres


Uw vraag/opmerking


Of bel direct 024-360 1546

Wie zijn wij


Partners in Technology focust zich 100% op de techniek van SAP. Met een groeiende kring van opdrachtgevers uit de SAP markt profileert Partners in Technology zich steeds nadrukkelijker als dé technisch SAP specialist van Nederland.
 

SAP Innovatie


De Technologie & Innovatie Groep van Partners in Technology focust zich op de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen SAP, zodat wij én u klaar zijn voor de toekomst.
 

Contact


Graag gaan wij een lange termijn relatie met onze klanten aan waarin vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen.
Neem contact op