<
>

Filosofie

Empowering People, Improving Technology

Onze bedrijfsfilosofie

Onder de filosofie van onze onderneming verstaan we het gedachtegoed dat ten grondslag ligt aan ons ondernemend handelen. Bij Partners in Technology zorgen we ervoor dat we altijd ondernemen en werken volgens onze ondernemingsfilosofie.
 
Deze ondernemingsfilosofie is gestoeld op twee pijlers.
  1. Onze visie op techniek, deze komt tot uitdrukking in onze specifieke SAP expertise, de meerwaarde die we bieden aan onze klanten en ons onderscheidende dienstenpakket.
  2. Onze mensgerichte bedrijfscultuur, gericht op de mensen binnen en buiten onze organisatie
Het menselijk perspectief en onze technologische inslag zijn verwoord in onze slogan:
 
Empowering People, Improving Technology.

Onze bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur bij Partners in Technology is no-nonsense, waarbij kwaliteit en professionaliteit van doorslaggevend belang zijn. Tegelijkertijd vinden wij dat kwaliteit en professionaliteit het beste tot hun recht komen wanneer er  ruimte is om jezelf te zijn, om te groeien als persoon en als SAP professional.
 
Bij Partners in Technology kennen we elkaar en elkaars specifieke kwaliteiten en expertise. We vormen een hecht team en trekken gezamenlijk op bij onze klanten en relaties. Zo vergroten we elkaars kennis en ondersteunen we waar nodig.
 
Partners in Technology werkt uitsluitend met betrokken consultants. Mensen met hart voor de zaak, die uw problematiek herkennen, meedenken en de oplossing aandragen en invullen.
 
 
 
George Snijders – Partners in Technology – Oprichter
 

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ONDERNEMERSCHAP

 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is de manier waarop wij als bedrijf onze kernactiviteiten uitvoeren en verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van het milieu en de sociale context. Onze ondernemingsfilosofie is gebaseerd op het in de praktijk toepassen van maatschappelijk betrokken ondernemerschap. Bij deze ondernemingsstrategie is er nadrukkelijk aandacht voor het evenwicht tussen People, Profit en Planet.
 
People
Bij Partners in Technology komt deze benadering tot uiting in onze open en mensgerichte manier waarop wij omgaan met onze medewerkers, relaties en klanten. De balans tussen werk en gezin staat bij onze bedrijfsfilosofie hoog in het vaandel en wordt regelmatig gecheckt in persoonlijke gesprekken. Samen met onze medewerkers en klanten plaatsen we daadwerkelijk de mensen in het hart van onze onderneming.
 
Profit

Partners in Technology besteedt een deel van haar opbrengst aan maatschappelijke doelen. We waarderen initiatieven op maatschappelijk vlak vanuit het personeel en volgen deze waar mogelijk op. Kernbegrippen hierbij zijn; kleinschaligheid, directe hulp of ondersteuning en gebruikmaken van lokale resources.In de afgelopen jaren hebben we diverse goede doelen ondersteunt waaronder:

•   Stichting het Lilianefonds

•   International Campaign for Tibet

•   SOS Kinderdorpen

•   Alpe D’ Huzes

•   Global Exploration

•   Ronald Mc Donald Rally

•   Oxfam Novib; Ondernemers voor Ondernemers Netwerk

 

Planet

Ons doel is om het bewustzijn over de wereld om ons heen te vergroten. Zo brengen wij het CO2 – vraagstuk bij onze medewerkers onder de aandacht en stimuleren we het zakelijk rijden in een hybride leaseauto.
 

U herkent een consultant van Partners in Technology aan de volgende eigenschappen:
 
Een no-nonsense mentaliteit
Onze consultants zijn pragmatisch, oplossingsgericht en experts in hun vakgebied. We zijn er om u te ondersteunen en uw specifieke probleem op te lossen.
 
Teamgeest
We werken we met een hecht team van consultants. Kennis en ervaringen worden gedeeld en we leren van elkaar. Regelmatig hebben we  kennissessies en teambuildingactiviteiten.
 
Communicatief
Onze consultants zijn communicatief, en vertalen uw specifieke wensen en behoeften in praktische oplossingen. We spreken heldere taal en maken duidelijke afspraken.
 
Gemotiveerd
Partners in Technology werkt met vakspecialisten. Mensen die bewust hebben gekozen voor een carrière in de techniek van SAP. en beschikken over een intrinsieke motivatie om technische problemen op te lossen.
 
Normen en waarden
We stellen de wensen van onze klanten en medewerkers centraal, en belangrijke basiswaarden in onze cultuur en werkwijze zijn:

• Openheid
• Eerlijkheid
• Integriteit
• Collegialiteit
• Respect

Heeft u een vraag?

Voornaam + Achternaam


Bedrijfsnaam


Telefoonnummer


E-mailadres


Uw vraag/opmerking


Of bel direct 024-360 1546

Referenties


Partners in Technology ondersteunt bedrijven die gebruiken maken van SAP. We werken voor diverse ondernemingen in uitlopende sectoren.Wat zeggen onze klanten over ons?
 

SAP In Service


Het zorgeloos en flexibel leveren van SAP expertise op het juiste moment, met de juiste kwaliteit en tegen de juiste prijs.
 
 

Contact


Graag gaan wij een lange termijn relatie met onze klanten aan waarin vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen.
Neem contact op