<
>

Referenties

Wat zeggen onze klanten over ons?

Partners in Technology ondersteunt bedrijven die gebruiken maken van SAP. We werken voor diverse ondernemingen in uitlopende sectoren. De gemeenschappelijke deler bij al deze klanten is onze focus op de techniek van SAP en ons ondersteunende dienstenpakket.

Neem contact op


“De overtuigende presentatie van Partners in Technology aangaande de mogelijkheden en het beoogd rendement van SAP Solution Manager heeft ons doen besluiten deze tooling te gaan gebruiken.
 
Partners in Technology heeft laten zien dat ze meedenkt met ons als klant en inspeelt op specifieke wensen en toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast is het mooi om te zien hoe de professionals van Partners in Technology hun kennis, tijd en krachten uitwisselen en bundelen voor een optimaal resultaat. Het resultaat voor PWN mag er zijn!”
 
Remco Damen
PWN – Teamleider Beheer en Verandering
 

“Met Partners in Technology hebben wij, het IJsselland ziekenhuis, de juiste partner op het vlak van SAP Solution Manager gevonden.
Ze beschikken over zeer specialistische kennis, zowel technisch als functioneel wat ons helpt ons SAP beheer verder te optimaliseren en te automatiseren. 
In 2015 heeft er een upgrade van een aantal SAP Systemen plaatsgevonden en hebben wij Partners in Technology gevraagd om de Technische Monitoring inrichting te controleren en uit te breiden. Partners in Technology heeft op basis van deze vraag zeer flexibel expertise beschikbaar gesteld”
 
Gert-Jan Van Holland
IJsselland Ziekenhuis – SAP Beheer 

“Met Partners in Technology hebben wij, Universiteit Utrecht SAP beheer, de mogelijkheid om snel en flexibel ABAP kennis in te zetten. Door te werken met steeds dezelfde deskundigen is kwaliteit en continuïteit gewaarborgd. De samenwerking op basis van het A/DIS contract verloopt prima.
Dit is ook gebleken in situaties wanneer de druk hoog was. Zowel aan de kant van Partners in Technology als bij ons.
 
Ronald Wieman
Universiteit Utrecht  - Coördinator taakgroep SAP beheer 


“Na een grondige marktverkenning hebben wij gekozen voor Partners In Technology vanwege haar voorsprong in het leveren van een flexibele SAP ABAP resourceschil verpakt in hun product A/DIS (ABAP Development In Service). Voor al onze externe ABAP werkzaamheden waren wij op zoek naar een partner die flexibel en snel ABAP expertise kan leveren. De wens is om met een vast team van consultants te werken die snel zaken kunnen oppakken en waarbij kennis van de ERKS SAP omgeving gewaarborgd zal zijn. Binnen het service level agreement zijn afspraken gemaakt over het uitbesteden van al ons externe SAP ABAP werkzaamheden voor ERIKS vanuit diverse locaties. Eenvoud van contracten, behoud van kennis, geen inwerktijd en de juiste capaciteit op het juiste moment zijn daarbij van cruciaal belang”.


Gerwin Halfwerk
ERIKS - Manager Corporate Information Management


"Partners In Technology heeft bewezen te beschikken over zeer capabele medewerkers die onze wensen flexibel en pragmatisch benaderen. Door ons ook de komende jaren aan Partners In Technology te binden, garanderen we de continuïteit naar onze interne klanten op een kostenefficiënte manier. Dit past geheel in de strategie van Stork om de invulling van specifieke vraagstukken te outsourcen naar een vaste partner."
 
Herman Heidstra
Stork - Business Application Services Manager
 

“Bij Zuyderland ontwikkelt de ICT zich innovatief.
Zo heeft de verhuizing naar de nieuwe locatie vergaande consequenties voor ons ICT landschap. Als koploper op het gebied van ICT ondersteunende zorglogistiek als o.a. het elektronisch patiënten dossier (EPD), hebben we behoefte aan een partner die bekend is met deze relatief nieuwe en kwalitatief hoogstaande expertise.Partners In Technology levert deze up-to-date kennis en dat is precies wat wij van onze leveranciers verwachten!
Ik zie dan ook uit naar een prettige voortzetting van de plezierige en professionele samenwerking in de komende jaren!”
 
Astrid Schoenmakers
Zuyderland- Afdelingshoofd ICT

"Nedcon Magazijninrichting B.V. levert magazijninrichtingen voor klanten over de gehele wereld. Voor het SAP Basis beheer en onderhoud werken wij samen met het SAP Competence Center van onze moedermaatschappij in Oostenrijk. De behoefte ontstond om te beschikken over een lokale partner om snel en slagvaardig aanpassingen te kunnen doen aan rapportages en eigen ontwikkelde transacties. Een belangrijke voorwaarde was dat men zich de procedures en werkwijzen van Nedcon eigen maakte, zodat de consultant niet telkens opnieuw ingewerkt hoeft te worden. Partners In Technology stelde een vast team van consultants ter beschikking, waardoor aan alle voorwaarden werd voldaan. Flexibiliteit, meedenken en betrokkenheid zijn sleutelwoorden in de samenwerking met Partners In Technology."
 
Appy Wolbrink
Nedcon - Data & Application manager


"Sinds 2013 maakt Hokamo naar volle tevredenheid gebruik van de SAP In Service dienstverlening van Partners in Technology. Door dit unieke model hebben de beschikbaarheid over een vast team van consultants die snel zaken oppakken en waarbij de kennis van het Hokamo SAP systeem geborgd is. De dienstverlening richt zich op SAP Basis, ABAP en functionele werkzaamheden en we zijn in staat de vraag van onze interne klanten flexibel en met kwaliteit in te vullen.
 
De kracht van Partners in Technology zien we terug in hun naam. Als Partners hebben we tot nu toe professioneel samengewerkt en dat blijven we nog graag zo doen."
 
Arno van Rijswijk
Hokamo BV - Directeur


"Partners in Technology ondersteunt Twence bij het onderhouden en beheer van de SAP omgeving. De werkzaamheden hebben betrekking op ABAP en Solutionmanager. Tevens opereert Partners in Technology in een netwerk van collega partners die ontbrekende kennis aanvullen. Hierdoor heeft Twence een ingang voor alle SAP vragen."

Herman Slaghuis
Twence – IT Manager

"Snel schakelen is in de Automotive branche een must. Van de 1 naar de overdrive is ook wat Partners in Technology realiseert.
Op vrijdagmiddag een verzoek voor ABAP ondersteuning en maandagochtend kunnen de mouwen opgestroopt worden. Klasse."


Martijn de Jong
Brezan Automaterialen – Project Manager


"Gelre ziekenhuizen hebben succesvol SAP geïmplementeerd. Voor ondersteuning van het SAP landschap is Gelre ziekenhuizen een langdurige relatie aangegaan met Partners in Technology voor de levering van SAP Basis, ABAP en integratie ondersteuning. Het SAP In Service model van Partners in Technology bleek daarvoor een goed concept. Het vervulde de wens van Gelre om met een vast team consultants te werken. Kennis en flexibiliteit zijn daardoor gewaarborgd."
 
Dhr. A.R. (André) Zandberg, arts, MBA
Gelre Ziekenhuizen - Manager ICT


"Partners in Technology neemt ons door middel van hun In Service dienstverlening een deel van het PI en Basis werk uit handen. Wij gebruiken de service als een flexibele resource schil bovenop onze eigen interne medewerkers. Zo behouden we de kennis en kunnen opschalen/afbouwen als dat nodig is. De In Service dienstverlening van Partners in Technology levert gedegen kennis en kunde van mensen die prima in onze teamcultuur passen."

Christian Habraken
Océ (Canon Company) - Manager TAM 

SAP In Service


Het zorgeloos en flexibel leveren van SAP expertise op het juiste moment, met de juiste kwaliteit en tegen de juiste prijs.
 
 

SAP Innovatie


De Technologie & Innovatie Groep van Partners in Technology focust zich op de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen SAP, zodat wij én u klaar zijn voor de toekomst.
 

Contact


Graag gaan wij een lange termijn relatie met onze klanten aan waarin vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen.
Neem contact op