<
>

SAP Innovatie

Programming your Future

Technologie & Innovatie Groep

De Technologie & Innovatie Groep van Partners in Technology is ambitieus, vooruitstrevend & innovatief en focust zich op de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen SAP. 

De TIG unit bestaat uit met name front end ABAP developers die intrinsiek geïnteresseerd en gemotiveerd zijn om zich de allernieuwste technieken eigen te maken. Zodat wij én u klaar zijn voor de toekomst. 
 

Uw expertisecentrum

TIG bezoekt de jaarlijkse d-Code van SAP. Daarnaast participeren we zoveel mogelijk in innovatieve sessies als Inno-jams/ Code jams en zijn we lid van de VNSG Focusgroep Customer Development. We volgen de meest recente SAP opleidingen op het gebied van S/4 HANA/ FIORI/ SAPUI5 en de SAP Netweaver Gateway. Hier wordt vervolgens op ons SAP systeem mee geëxperimenteerd en doorgeleerd.

Zodoende bouwen we aan ons expertisecentrum TIG waarmee we u als klant zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden in de allernieuwste, meest complexe en uitdagendste SAP trajecten.
 

SAP S/4 HANA

SAP S/4 HANA is gebaseerd op het geavanceerde in–memory SAP HANA platform. Echter, ze richt zich met de nieuwe big data in-memory techniek op het creëren van nieuwe oplossingen voor klanten en eindgebruikers te creëren zowel in de cloud als on- premise of in hybride oplossingen. S/4 HANA is de roadway naar big data en mobility.
 
SAP HANA is de backend met daarop customer mobility applicatie die via de gateway wordt ontsloten en aangeboden aan de front end (UI5). SAP HANA levert u real time business informatie aan.
 
Vroeg of laat moet u als klant migreren naar HANA, maar bent u daar klaar voor? Wat betekent een migratie voor de huidige stand van maatwerk en naar welk platform migreert u het SAP Netweaver platform. Kiest u voor on-Premise, Hybrid of Cloud?
 

Eclipse

Early adopters verschuiven van het ontwikkelen in de SAP GUI naar Eclipse en de Web- IDE. Dit is de nieuwste technologie en biedt mogelijkheden voor nieuwe functionaliteiten (ADD-ONS). De consultants van de TIG beschikken over de kennis en ervaring met deze allernieuwste technieken.
 

SAP FIORI/ SAPUI5

Op het moment dat uw SAP Netweaver platform is gemigreerd naar een HANA platform dan pas krijgt u als bedrijf veel mogelijkheden om nieuwe toepassingen te introduceren zoals SAP FIORI apps die op SAPUI5 zijn gebaseerd. Dan pas kunt u uw HANA platform optimaal gaan benutten waar het voor bedoeld is. Ook hier helpen wij graag uw business te accelereren. 
 
Kortom: detect - optimize – explore

SAP Netweaver Gateway

Met SAP Netweaver Gateway worden webservices volgens de juiste protocollen ontsloten en dient het als de koppeling tussen internet en de SAP back-end. Om FIORI te kunnen ontsluiten is de Gateway een vereiste en het gebruik van OData een must, of het nu om stateless, statefull of REST webservices gaat.

Gateway en Odata kennis en ervaring zijn in ruime mate aanwezig binnen de TIG.
 

Expertise

HANA, S/4 HANA, UI5, FIORI, Eclipse, SAP Netweaver Gateway, Odata, WEB- IDE, Javascript, HTML 5.0, CSS, CGI, JQUERY, AJAX, SAP Screen Personas, JSON, FIORI Launchpad.
 

HANA Health Check

Zelfs als u pas over 2 à 3 jaar gaat migreren naar HANA S/4 kunt u beter nu al analyseren of de huidige manier van ontwikkelen past om straks zorgvuldig en beheerst te migreren!
Om de downtime en operationele risico's tijdens migratie te minimaliseren kan vooraf al bekeken worden of uw huidige customer developments HANA proof zijn. 
 
In een HANA Health Check kunnen we door onze opgebouwde ervaring en beschikbare tools een inzicht geven in de gezondheid van uw developments. Hierbij maken we gebruik van Customer Code Management in samenwerking met Solution Manager, Code Inspector tooling en extended code checks. Deze Healthcheck geeft aan of uw huidige maatwerk onder HANA ook blijft werken. 
 

HANA Cookbook

Daar waar aanpassing nodig is om succesvol te migreren naar HANA zullen we een  HANA Cookbook opstellen om dit mogelijk te maken. U kunt hierbij denken aan een gedegen maatwerkplan om uw ABAP maatwerk naar het juiste kwaliteitsnivo te brengen. 
 
De uitkomsten van de Healthcheck worden gebruikt om uw maatwerk voor te bereiden op een migratie naar HANA door te kijken naar:
 
Performance voor ABAP database operations.
Identificeren van rapporten en transacties m.b.v. de workload analysis transactie die de meeste benefits van SAP HANA zullen hebben.
Analyseren en optimaliseren van statische ABAP code door de inzet van de code inspector en extended code check.
Check op obsolete statements en stabiliteit van uw maatwerk.

Heeft u een vraag?

Voornaam + Achternaam


Bedrijfsnaam


Telefoonnummer


E-mailadres


Uw vraag/opmerking


Of bel direct 024-360 1546

Toegevoegde waarde


Heldere communicatie, high-tech expertise en een goede relatie met onze klanten zorgen ervoor dat we hun behoeften en vraagstukken goed begrijpen.

Lees meer

SAP In Service


Het zorgeloos en flexibel leveren van SAP expertise op het juiste moment, met de juiste kwaliteit en tegen de juiste prijs.
 
 

Contact


Graag gaan wij een lange termijn relatie met onze klanten aan waarin vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen.
Neem contact op