<
>

SAP Basis

In controle van uw SAP systeem

SAP Basis

Het waarborgen van de continuïteit van uw SAP systeem na de implementatie en het operationeel onderhoud zijn van essentieel belang voor een goede en efficiënte bedrijfsvoering.
Partners in Technology zorgt ervoor dat uw systeem up-to-date is en begeleidt u graag bij implementaties, upgrades en migraties, performance problemen of optimalisatietrajecten
 
Daarnaast geven wij u graag de controle over uw SAP systeem en helpen u bij implementaties en strategische besluitvorming. Beslissingen over de invoering van SAP Solution Manager en het inzetten van Business Process Monitoring zijn van cruciaal belang voor de toekomst van uw SAP systeem. 
 

SAP Basis Support

Ten gunste van de afhandelingssnelheid kan onze klant binnen het SAP Support gebruik maken van 
een ticket systeem.
 
 

Basis Consultancy In Service – B/CIS

Met Basis Consultancy In Service werkt u op basis van ons SAP In Service model.
 
De gecertificeerde SAP basis consultants van Partners in Technology beschikken over een zeer uitgebreide projectervaring en zijn experts in hun vakgebied. Met name complexe trajecten vormen voor onze consultants een uitdaging. Partners in Technology kan u zowel ondersteunen in het onderhouden van uw huidige SAP systeem als adviseren en begeleiden bij toepassingen zoals SAP Solution Manager.
 

Proactief technisch beheer

Dit pragmatische beheer concept is er op gebaseerd om op een proactieve wijze SAP gerelateerde problemen goed in te schatten ten doel deze te voorkomen.
 
 
 
Dhr. A.R. (André) Zandberg, arts, MBA - Gelre Ziekenhuizen - Manager ICT
 
"Gelre ziekenhuizen hebben succesvol SAP geïmplementeerd. Voor ondersteuning van het SAP landschap is Gelre ziekenhuizen een langdurige relatie aangegaan met Partners in Technology voor de levering van SAP Basis, ABAP en integratie ondersteuning. Het SAP In Service model van Partners in Technology bleek daarvoor een goed concept. Het vervulde de wens van Gelre om met een vast team consultants te werken. Kennis en flexibiliteit zijn daardoor gewaarborgd."

Detachering van SAP Basis specialisten

Wij bieden we onze klanten praktische oplossingen bij behoefte aan extra kennis of capaciteit.
Deze behoefte ontstaat door het toenemen van de werkdruk, onderbezetting van de ontwikkelafdeling of de opstart van projecten. 
Partners in Technology biedt uitkomst door de inzet van hoogopgeleide en vakbekwame SAP basis consultants. Wij werken met scherpe, marktconforme tarieven waarbij kwaliteit altijd de doorslaggevende factor is.
 

SAP Basis trainingen

Verbeterde kwaliteit, verhoogde productiviteit en een sneller bereik van het rendement. Dat is de doelstelling bij de inzet van SAP in uw organisatie. Partners in Technology ondersteunt u bij uw opleidingsstrategie en biedt diverse SAP Basis trainingen voor eindgebruikers.
 

SAP Basis projecten

Partners in Technology gaat graag een resultaatverplichting met haar klanten aan. 
Onze SAP Basis consultants zijn niet alleen hoogopgeleid en zeer ervaren, ze zijn ook toegewijd aan het behalen van resultaten voor uw organisatie. Partners in Technology zorgt met een no-nonsense benadering voor resultaten, binnen tijd en binnen budget.
 

Trefwoorden

SAP Solution Manager, BPM, WAS, SAP Netweaver, Unix, Windows, RDBMS, Query's, autorisaties, documentstromen, upgrades, conversies, consolidatie, database- en transport management.

Voordelen B/CIS

De continuïteit van de SAP Basis dienstverlening.

Het voorkomen van ad hoc inzet beslissingen, geen werving en selectie kosten en kostbare inwerktijd.

Standaardisatie van methodieken en procedures, dus consistentie van uw SAP systeem.

Inzet van een vast team van SAP Basis specialisten. Er is sprake van kennisdeling en kennisborging. U bent niet langer afhankelijk van één consultant.

De inzet kent een hoge mate van flexibiliteit, afstemming over de juiste SAP Basis expertise op het juiste moment.

Een maandelijkse voortgangs- en planningsbespreking, continue evaluatie van de stand van zaken met de juiste afstemming, documentatie en kennisborging.

Lagere en beter budgetteerbare kosten door vooraf gemaakte afspraken over tarief, responsetijden en overige contractuele zaken.

Partners in Technology is dé technisch SAP specialist en heeft alle kennis en capaciteit in huis.

SAP Support


In controle van uw SAP systeem met SAP Support.

Ons beheerconcept voorkomt op proactieve wijze SAP gerelateerde problemen.

Lees meer

SAP Integratie


Process Orchestration and Integration - PO;  een complete suite met BPM, BRM en SAP PI gericht op Process Enabeling.
Lees meer

Contact


Graag gaan wij een lange termijn relatie met onze klanten aan waarin vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen.
Neem contact op