<
>

ABAP Development

Ons commitment; wij bieden ondersteuning op élk ABAP development gebied

ABAP ontwikkeling

Programmeren in ABAP is de kernspecialiteit van Partners in Technology. Vanuit de ervaring dat er te weinig aandacht wordt besteed aan een goede en consistente ABAP ontwikkeling is ons vizier, sinds onze oprichting in 2003, gericht op ABAP.
 
Wij begeleiden implementaties, upgrades en migraties en bieden oplossingen bij performance problemen of optimalisatietrajecten. Daarnaast ontwikkelen we klant specifieke wensen, rapportages en communicatieprotocollen. Uw bedrijfseigen processen vormen voor ons de sleutel tot een gestroomlijnde bedrijfsvoering.
 

Kernbegrippen

ABAP Objects, ABAP on HANA, Netweaver gateway, SAPUI5, SAP Fiori, Eclipse, Webdynpro, BSP, Adobe forms, Interfacing, Idoc’s, BAPI, enhancements, rapportages, performance optimalisatie, autorisaties, dialoog programmeren, smartforms, LSMW.

ABAP Development In Service – A/DIS

Met ABAP Development In Service werkt u op basis van ons SAP In Service model.  
 
De gecertificeerde SAP consultants van Partners in Technology beschikken over een zeer uitgebreide projectervaring en zijn experts in hun vakgebied. Met name complexe ontwikkel trajecten vormen voor onze consultants een uitdaging. Bekijk de nieuwste SAP technologieën.
 

Detachering van ABAP specialisten

Wij bieden onze klanten praktische oplossingen bij behoefte aan extra kennis of capaciteit. Deze behoefte ontstaat door het toenemen van de werkdruk, onderbezetting van de ontwikkelafdeling of de opstart van projecten. 
Partners in Technology biedt uitkomst door de inzet van hoogopgeleide en vakbekwame ABAP ontwikkelaars. Wij werken met scherpe, marktconforme tarieven waarbij kwaliteit altijd de doorslaggevende factor is.
 
Martijn de Jong – Brezan Automaterialen – Project Manager
 
“Snel schakelen is in de Automotive branche een must. Van de eerste versnelling naar de overdrive is ook wat Partners in Technology realiseert. Op vrijdagmiddag een verzoek voor ABAP ondersteuning en maandagochtend kunnen de mouwen opgestroopt worden. Klasse!”

ABAP trainingen

Verbeterde kwaliteit, verhoogde productiviteit en een sneller bereik van het rendement. Dat is de doelstelling bij de inzet van SAP in uw organisatie. Partners in Technology ondersteunt u bij uw opleidingsstrategie en biedt diverse ABAP maatwerk- trainingen voor eindgebruikers.

ABAP projecten

Partners in Technology gaat graag een resultaatverplichting met haar klanten aan.
Onze ABAP consultants zijn niet alleen hoogopgeleid en zeer ervaren, ze zijn ook toegewijd aan het behalen van resultaten voor uw organisatie. Partners in Technology zorgt met een no-nonsense benadering voor resultaten, binnen tijd en binnen budget.

Voordelen A/DIS

Continuïteit van de ABAP dienstverlening

Het voorkomen van ad hoc inzet beslissingen, geen werving en selectie kosten en kostbare inwerktijd.

Standaardisatie van ABAP programmatuur, methodieken en procedures dus consistentie van uw SAP systeem.

Inzet van een vast team van ABAP specialisten. Er sprake van kennisdeling en kennisborging. U bent niet langer afhankelijk van één consultant.

De inzet kent een hoge mate van flexibiliteit, afstemming over de juiste ABAP expertise op het juiste moment.

Een maandelijkse voortgangs- en planningsbespreking, continue evaluatie van de stand van zaken met de juiste afstemming, documentatie en kennisborging. 

Lagere en beter budgetteerbare kosten door vooraf gemaakte afspraken over tarief, responsetijden en overige contractuele zaken.

Partners in Technology is dé ABAP specialist en heeft alle kennis en capaciteit in huis

Optimaal ABAP Maatwerk bij ERIKS

Lees het artikel

SAP Solution Manager


Met SAP Solution Manager werkt u aan uw ICT strategie op het gebied van kostenreductie, een hogere productiviteit, business innovatie of een betere dienstverlening.

Lees meer

SAP Basis


Partners in Technology zorgt ervoor dat uw systeem up-to-date is en begeleidt u graag bij implementaties, upgrades en migraties, performance problemen of optimalisatietrajecten.

Lees meer

Contact


Graag gaan wij een lange termijn relatie met onze klanten aan waarin vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen.
Neem contact op