<
>

Diensten

Al uw SAP oplossingen onder één dak

SAP In Service


Het zorgeloos en flexibel leveren van SAP expertise op het juiste moment, met de juiste kwaliteit en tegen de juiste prijs.
 

Lees meer

ABAP Development


 Programmeren in ABAP is de kernspecialiteit van Partners in Technology. Ons commitment; wij bieden ondersteuning op élk ABAP development gebied.

Lees meer

SAP Innovatie


De Technologie & Innovatie Groep van Partners in Technology is ambitieus, vooruitstrevend & innovatief en focust zich op de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen SAP. 
 

Lees meer

SAP Basis


Partners in Technology zorgt ervoor dat uw systeem up-to-date is en begeleidt u graag bij implementaties, upgrades en migraties, performance problemen of optimalisatietrajecten.

Lees meer

SAP Solution Manager


Met SAP Solution Manager werkt u aan uw ICT strategie op het gebied van kostenreductie, een hogere productiviteit, business innovatie of een betere dienstverlening.

Lees meer

SAP Integratie


Process Orchestration and Integration - PO;  een complete suite met BPM, BRM en SAP PI gericht op Process Enabeling.
 

Lees meer

Referenties


Partners in Technology ondersteunt bedrijven die gebruiken maken van SAP. We werken voor diverse ondernemingen in uitlopende sectoren.Wat zeggen onze klanten over ons?
 

Wie zijn wij


Partners in Technology focust zich 100% op de techniek van SAP. Met een groeiende kring van opdrachtgevers uit de SAP markt profileert Partners in Technology zich steeds nadrukkelijker als dé technisch SAP specialist van Nederland.
 

Contact


Graag gaan wij een lange termijn relatie met onze klanten aan waarin vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een continue rol spelen.
Neem contact op